Abril, 2019

Dpm07Abr10:00 amDpm1:00 pmXIV FIRA-CONCURS EXPERIMENTA 2019Concurs. Alumnes d'Educació Secundària. Museo de las Ciencias Príncipe Felipe Participantes: Entrada lliure

Participantes

Entrada lliure

more

Información

La Facultat de Física de la Universitat de València ha convocat la XIV edició de la Fira-Concurs “EXPERIMENTA” 2019, amb l’objectiu de convertir als estudiants d’ensenyament mitjà (ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà) en protagonistes actius i creatius de la física i la tecnologia. Els participants, amb ajuda d’un tutor del centre, desenvolupen un projecte experimental de física i/o tecnologia, i ho exposen en una fira oberta en la qual expliquen i divulguen el seu treball.

La innovació i el desenvolupament tecnològic futurs depenen en bona mesura de la curiositat i l’entusiasme dels estudiants per conèixer i comprendre els fenòmens que ens envolten i de la possibilitat d’implicar-se en primera persona en la ciència. Especialment des del punt de vista experimental, un àmbit que permet adquirir familiaritat amb la realitat natural i posar en joc la capacitat de discussió i de relacionar el que observem amb els principis i magnituds de la física i amb les aplicacions tecnològiques.

Hora

(Domingo) 10:00 am - 1:00 pm

Dirección

Museo de las Ciencias Príncipe Felipe

Avda Profesor López Piñero, 7.

X