Febrero, 2019

Mie06Feb10:00 amMie2:00 pmSIGUE EL RASTROVisita guiada y taller. Alumnos de 4º Educación PrimariaBioparc Participantes: Alumnos 4º Educación Primaria

Participantes

Alumnos 4º Educación Primaria

more

Información

Bioparc València és un parc zoològic de nova generació que s’ha creat basant-se en el concepte de zoo-immersió per tal de submergir totalment el visitant en els hàbitats salvatges.

Bioparc València està compromès amb la conservació dels animals, així com l’educació i la conscienciació sobre la necessitat de preservar els seus ecosistemes d’origen.

El parc participa en desenes de programes de reproducció en captivitat d’espècies en perill d’extinció i al mateix temps, ofereix una àmplia oferta didàctica.

Però més enllà de l’ètica i la conservació, Bioparc València és un món màgic, que ofereix experiències emocionants en cada racó del parc i a cada minut de la visita; un món per a aventurar-s’hi i descobrir els animals salvatges i els seus hàbitats.

Bioparc València és un projecte estudiat a llarg termini en el qual intervenen professionals de molts camps diferents.

Bioparc València és un projecte concebut per Rain Forest Diseño S.L, una empresa espanyola que, des de 1995, es dedica exclusivament al disseny, desenvolupament igestió de parcs zoològics de nova generació.

L’equip de Rain Forest Diseño S.L està format per professionals de diversos camps (arquitectura, enginyeria, belles arts, veterinària, biologia,…) i són pioners en la seua labor, vist que incorporen les més modernes tècniques de creació i gestió de centres zoològics, recomanades pels organismes internacionals de major prestigi com l’Associació Europea de Zoos i Aquaris (EAZA).

Estos professionals treballen per a dotar a Bioparc València de tres pilars bàsics que garantisquen el benestar dels animals a l’interior de les instal•lacions.
– Un disseny de sostenibilitat.
– Un cuidat animal especialitzat.
– Una concepció paisatgística natural.

Hora

(Miércoles) 10:00 am - 2:00 pm

Dirección

Bioparc

Avda Pío Baroja, 3. 46015 Valencia

X