Febrero, 2019

Mie20Feb10:00 amMie11:30 amQUI VIU AL FONS MARÍ?Visita guiada i taller. Alumnes de 5 anys. Oceanogràfic Participantes: Alumnes 5 anys

Participantes

Alumnes 5 anys

more

Información

L’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències és el major aquari d’Europa, i en ell es representen els principals ecosistemes marins del planeta. Cada edifici s’identifica amb els següents ambients aquàtics: Mediterrani, Aiguamolls, Mars Temperats i Tropicals, Oceans, Antàrtic, Àrtic, Illes i Mar Roig, a més del Dofinari.

Durant la visita, i al llarg del recorregut per les diferents instal•lacions, podrem conèixer de prop el comportament i la forma de vida dels més de 45.000 exemplars de 500 espècies diferents que alberga: dofins, belugues, morses, lleons marins, foques, pingüins, tortugues, taurons, peixos serra, meduses, estrelles, eriçons, crustacis de qualsevol tipus…, a més de les aus típiques de zones humides, com les que viuen en l’Albufera de València i en els manglars tropicals.

La seua arquitectura avantguardista, la distribució dels diferents edificis, l’absència de barreres visuals, la seua vocació educativa, les grans mides dels aquaris i els equipaments especials com les voltes o els túnels submarins permeten al visitant viure una experiència única d’acostament al món marí i a la immensa biodiversitat que guarden els oceans i mars del planeta.

La realització d’aquesta visita està justificada i relacionada amb el currículum de 5 anys ja que durant aquest mes estem treballant la unitat didàctica relacionada amb els animals. Per la qual cosa, aquesta visita ens permetrà explorar i conèixer de manera activa i propera els animals marins.

A més, a més un professional de l’Oceanogràfic impartirà als nostres alumnes el taller de les tortugues marines.

Hora

(Miércoles) 10:00 am - 11:30 am

Dirección

Oceanogràfic

Avda Profesor López Piñero, 1B. 46013 Valencia

X