septiembre, 2021

Mar21Sep10:00 amMar11:30 amPASSEJANT AMB ELS ARBRESVisita guiada. Alumnes de 3 anys.Jardí Botànic de València Participantes: Alumnes de 3 anys

Participantes

Alumnes de 3 anys

more

Información

El Jardí Botànic de la Universitat de València va ser fundat el 1567. Durant més de 200 anys va ser un hort de plantes medicinals, lligat als estudis de Medicina. Fins el s. XIX, va ocupar diferents llocs en la ciutat de València. Fou l’any 1802 quan la Universitat el va traslladar definitivament a l’Hort de Tramoieres, fora dels murs de la ciutat.

Al llarg del s. XIX s’hi donaren classes de botànica i es realitzaren assaigs d’aclimatació de plantes d’interès agrícola. Durant el s. XX, el Botànic va sofrir un llarg període d’abandó fins que, el 1987, la Universitat va iniciar un projecte de restauració integral que conclogué al 2000.

Actualment el Jardí dedica la seua investigació al coneixement de la diversitat vegetal, la conservació de les espècies rares, endèmiques o amenaçades de la flora de la mediterrània i la conservació dels hàbitats naturals. A més, té una incessant activitat educativa i cultural portada a terme pels gabinets de didàctica i de cultura i comunicació.

Amb motiu del canvi d’estació de l´estiu a la tardor realitzarem una visita guiada pel jardí amb la intenció de veure els canvis més importants. A més a més utilitzarem aquesta activitat per a socialitzar el grup i fer la primera eixida del centre.

Hora

(Martes) 10:00 am - 11:30 am

Dirección

Jardí Botànic de València

Carrer de Quart, 80. 46008 València

X