Febrero, 2019

Vie15Feb10:00 amVie1:00 pmL'ÈPOCA MEDIEVALVisita guiada. Alumnes de 3er Educació Primària. Museu d'Història de València Participantes: Alumnes 3er Educació Primària

Participantes

Alumnes 3er Educació Primària

more

Información

El Museu d’Història de València està emplaçat al carrer València Nº 42 a la ciutat de Mislata. L’edifici de maó en el que es troba l’espai museístic és un antic dipòsit d’aigües potables de la ciutat, el primer depòsit d’aigües de València, construït per Ildefons Cerdà i Leodegario Marchessaux en el segle XIX.

Aquest museu va ser creat en 2001 per acord de la Comissió de Govern de l’Ajuntament de València amb la intenció de mostrar al públic la història de la ciutat des dels orígens a l’actualitat. L’espai està dividit en vuit períodes on mostren objectes, documents i obres d’art representatius de cada època.

L’activitat s’emmarca en el període comprés des de finals de l’Edat Mitjana, el segle XV, fins als nostres dies. Els participants s’aproparan a la història a través dels cinc sentits, escoltaran els guies i veuran recreacions dels diferents períodes històrics.

La finalitat d’aquesta visita, relacionada amb la programació didàctica de ciències socials de 3er, és aproximar a l’alumnat al coneixement de l’arquitectura, l’art i la cultura de l’edat mitjana; informar-los sobre el funcionament de la ciutat de València, mostrar-los l’organització social de l’època i oferir-los ferramentes i coneixements per a aprendre a valorar i respectar el nostre patrimoni

Hora

(Viernes) 10:00 am - 1:00 pm

Dirección

Museu d'Història de València

C/València, 42. 46920, Mislata.

X