Octubre, 2020

Mie14Oct9:00 amMie11:00 amLA PREHISTÒRIATaller de la prehistòria. Alumnes de 1er Educació Primària. Centro Educativo Gençana Participantes: Alumnes 1er Educació Primària

Participantes

Alumnes 1er Educació Primària

more

Información

Arqueodidàctica S. C. és un equip de professionals format per arqueòlegs, historiadors, historiadors de l’art, pedagogs i tècnics en turisme. Aquest equip és especialista en la difusió del Patrimoni arqueològic i històric artístic mitjançant una metodologia de treball completament didàctica i experimental.

El seus projectes es centren en la dinamització de Museus i jaciments arqueològics visitables, a través de visites guiades amb un discurs explicatiu completament didàctic, adaptat a qualsevol edat i a tallers de arqueologia experimental.

Mercedes San Martín ens presentarà la prehistòria a través d’un conte situat al paleolític superior. Els dos protagonistes de la història, Cascada Azul i Pradera Verd, ens contaran com vivien en aquella època amb ajuda de reproduccions arqueològiques.

Per a finalitzar realitzarem un taller de pintura rupestre, i coneixerem com eren els materials i els instruments amb els que pintaven.

L’objectiu és comprendre, conèixer i aprendre com vivien els homes, les dones i els xiquets en la prehistòria, per mitjà de l’experimentació i la utilització de materials didàctics.

Hora

(Miércoles) 9:00 am - 11:00 am

Dirección

Centro Educativo Gençana

C/Ermita nova, 3. Godella, Valencia

X