Octubre, 2020

Jue15Oct10:00 amJue11:45 amEL CASTELL DE CHUCHURUMBELVisita guiada. Alumnes de 4 anys.Castell de Benissanó Participantes: Alumnes de 4 anys

Participantes

Alumnes de 4 anys

more

Información

Benissanó, rodejat per l’horta de La Pobla de Vallbona, Benaguasil y Llíria, a 23 Km. de València, és un dels paisatges més bells de la comarca Camp del Túria.

El recinte del Castell de Benissanó, podem dividir-ho en dos parts: les muralles que rodejaven la població i el castell pròpiament dit, ja que ambos elements formen un conjunt indivisible.

Es pot considerar el edifici com un castell-palau, on es conjuguen la fortalesa i la residència senyorial.

L’ entrada al recinte amorrallat del castell, es realitza per una porta amb un arc de mig punt, i pel mateix lloc on abans es trobava el pont llevadís. Traspassat llindar, a l’ esquerra es troba el pati d’armes, en ell, trobem la Torre de la Poterna, i el pou excavat en la roca pels àrabs. En el subsòl del pati d’armes, es troben les cisternes d’aigua. La major de totes està coberta per una gran volta.

La persona que va a impartir-nos la visita serà un guia de l’ajuntament de Benissanó. Ens explicarà la seua història i les característiques principals del castell. Veurem l’exterior i interior del castell.

Esta activitat està programada pensant en que els nostres alumnes puguen veure les diferències entre el poble i la ciutat i com vivien abans. Quines eren les funcionalitats de les dependències d’un castell, i com ha canviat a les que troben hui en dia en la nostra societat. L’entorn del castell és un paratge natural on es pot veure i viure la natura característica dels paisatges rurals.

Hora

(Jueves) 10:00 am - 11:45 am

Dirección

Castell de Benissanó

Benissanó, 46181, València

X