Febrero, 2020

Jue20Feb10:00 amJue1:00 pmA COLPS!Concert didàctic de la Companyia Amores Grup de Percussió. Alumnat de 2n i 3er EPSala L'Horta Participantes: Alumnes 2n i 3er Educació Primària

Participantes

Alumnes 2n i 3er Educació Primària

more

Información

El pols i el silenci ens permeten entendre que la música existeix al llarg de la vida en qualsevol vessant que pugam imaginar. Comprendre que estem envoltats en una música permanent ens ajudarà a gaudir en major mesura de la música creada amb eixa finalitat. “A colps!” ens ajudarà a entendre que el pols i el ritme actuen en qualsevol lloc, en el nostre cos, que qualsevol element pot ser constituent en la creació d’un ritme i que la sencillesa i la simplicitat en la creació poden convertir-se en elements primordials en la comprensió i lucidesa.

Aquesta audició suposa una reflexió al voltant d’aquesta realitat, combinant ritme i silenci des d’una nova perspectiva sonora, sencilla i fàcil que ens ajudarà a entendre millor allò que anomenem música mitjançant la percussió. En el desenvolupament de l’audició proposada es mostraran diferents formes d’organitzar sons i sorollos, mitjançant la percussió com a fil conductor, amb diferents instruments i artefactes sense oblidar que el nostre cos és el primer instrument de percussió. La interacció dels alumnes amb els intèrprets possibilitarà la pràctica de la improvisació com a element creatiu i socialitzador.

Hora

(Jueves) 10:00 am - 1:00 pm

Dirección

Sala L'Horta

C/Sant Martí de Porres, 17

X