Octubre, 2022

Mie26Oct9:45 amMie11:30 amTALLERS DE PREHISTÒRIATaller impartit per Luis Zalbidea. Alumnes de 1er ESOCentro Educativo Gençana Participantes: Alumnes 1er Educació Secundària

Participantes

Alumnes 1er Educació Secundària

more

Información

L’IPHES desenvolupa des del seu naixement al 2004, una tasca de socialització d’aquests coneixements, divulgant, fent demostracions, tallers didàctics, exposicions o conferències, entre d’altres.

Ensenyar la prehistòria és explicar els orígens de la humanitat. També permet entendre millor la variabilitat actual de la nostra espècie i abordar aspectes com ara la solidaritat, la sensibilitat artística, el coneixement dels nostres orígens animals o el racisme, entre moltes altres qüestions.

El model pedagògic d’aquestes activitats és la realització de demostracions interactives, amb plantejament dialògic i estimulació multisensorial. Els alumnes podran fer preguntes lliurement i també tocar materials i rèpliques d’eines prehistòriques. L’orador també interpel·la als xiquets i xiquetes per estimular el diàleg, en un ambient integrador i amb tocs d’humor.

Hora

(Miércoles) 9:45 am - 11:30 am

Dirección

Centro Educativo Gençana

C/Ermita nova, 3. Godella, Valencia

X