Abril, 2021

Lun19Abr9:15 amLun12:45 pmLA VALÈNCIA CONTEMPORÀNIAVisita guiada. Alumnes de 4rt Educació SecundàriaValència Participantes: Alumnes 4rt Educació Secundària

palacio de la exposicion de valencia. la valencia contemporanea

Participantes

Alumnes 4rt Educació Secundària

more

Información

Els alumnes de 4t d’ESO van a fer un recorregut per l’arquitectura civil contemporània de la ciutat de València. El recorregut començarà pel palau de l’Exposició de València, edifici municipal construït en 1909, com a part de l’Exposició Regional Valenciana, important trobada de comerç i capital. En ell els alumnes podran comprendre la importància de les fires a inici del segle XX.

Posteriorment visitaran la plaça de l’ajuntament, com a centre neuràlgic de la vida valenciana està envoltada per una gran quantitat d’edificis de gran valor històric, construïts la majoria d’ell a inicis del segle XX. Per últim, la visita finalitzarà en l’Estació del Nord. L’Estació des de 1917 és la porta terrestre de València a la resta del món. A més a més, durant la guerra civil, va estar sotmesa a una gran quantitat de bombardejos per la seua importància econòmica i capacitat de subministrar a la ciutat.

Amb la visita, aproparem la matèria donada a classe a la realitat de la ciutat de València a on podran observar la importància de València en els esdeveniments del segle XX a Espanya i la gran quantitat de documents i patrimoni històric que tenim als carrers de la nostra ciutat.

Hora

(Lunes) 9:15 am - 12:45 pm

Dirección

València

X