Marzo, 2019

Mar26Mar10:00 amMar11:30 amEN BUSCA D'UN ARMADILLO AL MUSEUVisita guiada. Alumnes de 4 anys.Museu Nacional de Ciències Naturals Participantes: Alumnes 4 anys

Participantes

Alumnes 4 anys

more

Información

El Museu Nacional de Ciències Naturals és un dels instituts d’investigació científica més importants del país en l’àmbit de les ciències naturals.

Amb una plantilla de més de 70 investigadors en àrees que van des de la paleobiologia i la geologia fins a l’ecologia i el canvi climàtic passant per la biologia ambiental i la biodiversitat, el Museu és un dels centres emblemàtics del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) .

El seu repte en l’actualitat és transmetre els coneixements que generen els seus investigadors a la societat i per a això compten amb professionals altament qualificats dedicats tant a les col•leccions científiques que alberga el Museu com a les exposicions que permeten explicar els descobriments científics al públic que els visita. La seua màxima il•lusió és que els visitants passen una estona entretinguda aprenent com és i com ha canviat el nostre planeta i l’enorme diversitat que ha albergat des de l’origen de la vida fins a l’actualitat.

Hora

(Martes) 10:00 am - 11:30 am

Dirección

Museu Nacional de Ciències Naturals

X