Noviembre, 2019

Vie29Nov10:00 amVie11:30 amEL LLEÓ DE CORREUSVisita. Alumnes de 5 anys. Centre Històric de València: Ajuntament i edifici de Correus Participantes: Alumnes 5 anys

Participantes

Alumnes 5 anys

more

Información

A l’any 1854 l’Ajuntamnet de València es traslladà a l’antiga Casa de l’Ensenyança, un trasllat en principi provisional que va terminar sent definitiu. Al començament del segle XX, l’edifici fou ampliat i arribà a ocupar 5600 metres quadrats.

La façana principal que dóna a la plaça va ser dissenyada pels arquitectes Carlos Carbonell i Francisco Mora. Una bonica façana de pedra natural d’estil classicista amb molts detalls barrocs. Al cos central destaca la torre del rellotge i quatre figures les quals simbolitzen la templança, la justícia, la fortalessa i la prudència.

Enfront de l’Ajuntament es troba l’edifici de Correus, inaugurat al 1923. D’estil modernista, destaca la seua imponent façana i la torre metàl·lica envidrada de 30 metres d’alçària. A l’interior, el saló principal ens deixa sense paraules; està cobert per un bonic finestral de 370 panells i unes 3500 peces de vidre.

Aprofitarem l’apropament que estan realitzant els alumnes d’Educació Infantil a diferents etapes històriques des de l’àrea de Ciències Socials per visitar els edificis més emblemàtics de la nostra ciutat i la seua arquitectura, per tal de dur a terme una observació més directa i vivencial de les seues característiques més representatives, tant a nivell exterior com interior (quines funcions es realitzen a cada espai).

Hora

(Viernes) 10:00 am - 11:30 am

Dirección

Centre Històric de València: Ajuntament i edifici de Correus

X