Marzo, 2019

Lun25Mar10:00 amLun12:00 pmDE LA FUSTA AL PAPERTaller de paper reciclat. Alumnes de 5 anys. Jardí Botànic de València Participantes: Alumnes de 5 anys

Participantes

Alumnes de 5 anys

more

Información

Fins l’arbre més gran que et pugues imaginar prové d’una petita llavor. Aprenguem com creixen les plantes, les seues parts i el seu cicle vital, de la llavors fins a la planta adulta. Com a pràctica plantaran una llavor en un test que es portaran al centre escolar o a casa.

Aquest taller té com objectiu que els alumnes d’infantil sàpiguen que aquests vells i magnífics gegants de fusta que són els arbres del Jardí Botànic, foren fa molt anys tan joves com ells, menuts, tan menuts com que van nàixer d’una llavor.

És una immersió al món de les plantes, mostrant-los les parts dels arbres, com es desenvolupen i com s’alimenten, la necessitat de respectar les plantes i com cuidar-les a casa.

Com a recurs didàctic s’empren fitxes d’imatges i panels, a més de fer l’explicació de la germinació de les llavors com un conte. A més de fer participar als alumnes amb sèrie de qüestions sobre les necessitats de les plantes i com es desenvolupen a partir de la llavor.

Hora

(Lunes) 10:00 am - 12:00 pm

Dirección

Jardí Botànic de València

Carrer de Quart, 80. 46008 València

X